-Sponsor worden?-

Bouw jij mee?

Wat

Als (inter)nationale Zeeuwse organisatie kan je sponsor worden van de Boulevard Experience en tevens partner zijn van het EK Beachvolleybal. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de internationale topsport- en evenementenbranche denken wij er in geslaagd te zijn voor iedereen een goed en wenselijk voorstel op maat te kunnen doen. In onze businessgids en additionele opties is terugvinden wat wij als organisatie voor jou kunnen betekenen.

Boulevard Experience 2020 omvat het EK Beachvolleybal onder 22 jaar, internationaal beachvolleybal en beachtennis finales als hoogtepunten. Je kan hierbij als bedrijf en VIP aanwezig zijn op het VIP-topdeck of de VIP-boxen, zichtbaar zijn over het gehele evenement middels ledschermen, baniervlaggen en beachboardings of gastheer/vrouw zijn van jouw eigen bedrijfsevenement voor personeel of zakelijke klanten.

Wanneer

De Boulevard Experience en het EK beachvolleybal onder 22 jaar wordt gehouden van 2 t/m 7 juni. Met het finaleweekend op 5, 6 en 7 juni als groot hoogtepunt.  Dit mag je zakelijk en sportief niet missen!

 

Huidige sponsoren Boulevard Experience

Partners

Silver

Bronze

Sportpartners

Bouw jij met ons mee?