-Entertainment-

SLACKLINE - STANDS -WORKSHOPS - KUNST & CULTUUR - poëzie ONTBIJT - OptredenS

vrijdag 5 t/m zondag 7 juni

Vermaak, uitdaging en entertainment horen bij de Boulevard Experience. Laat je verrassen door slackline demonstraties, straat entertainment en veel meer… Gratis entree gecombineerd met Zeeuwse Foodtrucks, kunst & cultuur en optredens, geven je genoeg redenen om naar de Boulevard Experience te komen. Alle entertainment vindt plaats op de Boulevard van vrijdag 5 t/m zondag 7 juni. 

64285121_2178435378930913_3709621162599251968_o

SLACKLINE

Slackline op het Badstrand in Vlissingen. Ervaar deze trendsport, waarbij je op een strak gespannen band probeert te balanceren. De band is dynamisch en reageert op je beweging. Het is hierdoor mogelijk om verschillende ‘tricks’ hierop te doen. Voorbeelden van ‘tricks‘ zijn de buttbounce of de buddha. Tussen de demonstraties door kan je zelf deelnemen aan de clinics. Hou jij jezelf in balans?

Stands

STANDS

Stands met onder andere sierraden die je kan laten graveren, schilderijen, schilderworkshops, designtafels, wrakhoutlampen, houtkunst, fotografie en epoxy art. Bezoek ze tijdens de Boulevard Experience!

14.jpg

OPTREDENS

Laat je verrassen door diverse optredens van bekende en onbekendere artiesten. Van bands tot DJ’s en van gesproken woord tot poëzie.

Ontbijttafel

poëzie ONTBIJTTAFEL

Geniet op zondag 7 juni van een heerlijk ontbijt terwijl je luistert naar de mooiste gedichten van stadsdichters.

Atelier8a-Domburg

KUNST & CULTUUR
ATELIER 8A

Kunstenaars van Atelier 8A uit Domburg zijn tijdens de Boulevard Experience aanwezig met onder andere workshops, kunst en demonstraties.

StreetArt

GRAFFITI WORKSHOPS & STREETART

Laat jezelf inspireren door de verschillende visuals die er te zien zijn en ter plekke gemaakt worden. Of laat jij liever zelf de kunstenaar in je los tijdens een van de graffiti workshops?