-Bedrijfsfeest-

Sportclinic, eten en feest

Een compleet bedrijfsfeest op het Badstrand van Vlissingen tijdens een internationaal topsport event, wie wil dat nou niet?! Maak gebruik van alle faciliteiten en krijg clinics/workshops op het gebied van strandsport. Boek een seminar/lezing op het gebied van sportpsychologie, evenementenorganisatie of een ander onderwerp naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk budget. Van dinsdag 2 juni tot en met zondag 7 juni 2020 kan je jouw bedrijfsfeest boeken. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid bij onze eventmanagers.

Clinics

Wij organiseren en faciliteren je volledige bedrijfsclinic. Je krijgt uitleg van topsporters en leert alle kneepjes was het vak. De beschikbare clinics zijn: beachvolleybal, beachsoccer, beachtennis en slackline. 

Eten

SEC Catering verzorgt de catering van het gehele evenement en is in staat om de beste lunch en/of diner te verzorgen voor jullie bedrijfsuitje in welke vorm dan ook.

Feest

Het VIP top deck  is volledig tot jullie beschikking. Kijken naar een topwedstrijd, medewerkers laten kijken naar jullie eigen toernooi, een feesttent maken met DJ en/of Band, alles is mogelijk.